КАБ София´
НОВИНИ | NEWS
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН
ЗА НАС | ABOUT US
РЕГИСТЪР | REGISTER
КАЛКУЛАТОР | CALCULATOR
ДОГОВОРИ | CONTRACTS
ГЛАВНИ АРХИТЕКТИ
КОНТАКТИ | CONTACTS
ВРЪЗКИ | LINKS
 
feed-image RSS FEED
Банер
КАБ София
Регистр. номер в КАБ:
Парола:
Забравена парола? Инструкция

Dibla Design Awards и "Дибла Семинар"

Петък, 27 Септември 2019 14:33
DIBLA SEMINAR

ДНИ ПРЕДИ DIBLA DESIGN AWARDS ПЕТ СВЕТОВНИ ИМЕНА В БРАНША ГОСТУВАТ В СОФИЯ

„Дибла“ е професионална платформа, имаща за цел да визуализира и отразява нивото на дизайна и архитектурата в страната. В нея са регистрирани над 900 профила на проектанти, които са публикували над 4300 проекта. Крайният потребител използва платформата, за да търси специалисти в сферата и да се информира за качеството на услугите им. „Дибла“ организира ежегодни събития на световно ниво и е най-ползотворното и перспективно място за изява на проектанти в страната. Участието в нея им дава възможност да се регистрират и да поддържат свой профил с неограничен брой проекти, да популяризират ефективно дейността си чрез своеобразното си портфолио, да бъдат винаги информирани за новини и събития в областта на дизайна и архитектурата, да участват в инициативите и конкурсите, които организира. Предвиден е специален раздел „Архитект“ в Платформата, с който „Дибла“ приветства и предоставя среда за изява на архитектите в България.

Вдъхновени от нивото на многобройните публикувани проекти, „Дибла“ създаде достойна и утвърдена сцена за таланта на българските проектанти – Dibla Design Awards. Безпрецедентното по мащаб и авторитетност съревнование безспорно е събитието с най-голяма популярност сред професионалистите в бранша. Официалната церемония по връчването на наградите ще се състои на 21 ноември 2019 г. в най-елитната и високотехнологична зала за събития в страната – Sofia Event Center, като за четвърта поредна година се очаква да привлече над 800 подбрани гости от елита на България. Всеки, който иска да получи публичност и авторитетна оценка за труда си, да бъде отличен на най-голямата и престижна сцена в областта на интериора, може да предложи кандидатура в разделите жилищен и обществен интериор. Допускат се номинации в повече от една категория и с повече от един проект в категория. Четвъртото издание на Dibla Design Awards отново ще излъчи и Дизайнер на годината – най-желаното признание, което един проектант може да получи за своя творчески и професионален принос.

РЕГИСТРАЦИЯ В DIBLA DESIGN AWARDS

стандартна регистрация | до 30 септември 2019 г. на преференциални цени регистрация в последния момент | до 13 октомври 2019 г.

Тази година успехът на Националното съревнование привлече истинските звезди от световната сцена – за тежестта и авторитета на съревнованието ще гарантира 16-членно международно жури, оглавено от Карим Рашид – световно известният дизайнер с над 4000 проекта, над 300 награди и клиенти от над 40 страни. В журито е и италианският архитект и дизайнер Федерико Делроссо, определен като един от десетте съвременни дизайнери, променили света, Атила Верес - продуктов дизайнер за BMW Deutschland, както и Хасегава Аой, ръководител на магистърската програма за интериорен дизайн в Академия „Домус“, Италия.

Само месец преди грандиозната церемония по награждаването по време на международния „Дибла Семинар“, който ще се проведе на 10 октомври 2019 г. в „Интер Експо Център“, Федерико Делроссо, Атила Верес и Хасегава Аой ще споделят детайли от опита и успеха си, заедно с още двама световни експерти: Изабел Пинтадо – най-влиятелният дизайнер в Близкия изток, Татяна Станчева – специалист по въпроси, свързани с управлението на проекти, маркетинг и външни пазари.

РЕГИСТРАЦИЯ В DIBLA СЕМИНАР

стандартна регистрация | до 30 септември 2019 г. на преференциални цени регистрация в последния момент | от 1 до 9 октомври 2019 г.

Семинарът е подходящ както за професионалисти - архитекти и дизайнери, желаещи да се запознаят с гост – лекторите и да обменят опит, така и за вдъхновение на младите проектанти и студенти. В паузите между лекциите посетителите ще имат и възможността да се запознаят отблизо с продукти и услуги на над 20 фирми, работещи в сферата на архитектурата и интериорния дизайн, които ще бъдат разположени в специално обособената В2В зона към лекционната аудитория.

 
Copyright © 2024 КАБ РК София-град
created by Optimall Solutions