КАБ София´
НОВИНИ | NEWS
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН
ЗА НАС | ABOUT US
РЕГИСТЪР | REGISTER
КАЛКУЛАТОР | CALCULATOR
ДОГОВОРИ | CONTRACTS
ГЛАВНИ АРХИТЕКТИ
КОНТАКТИ | CONTACTS
ВРЪЗКИ | LINKS
 
feed-image RSS FEED
Банер
КАБ София
Регистр. номер в КАБ:
Парола:
Забравена парола? Инструкция

Еднодневен семинар - Въведение в Стандарта Пасивна Къща

Петък, 12 Март 2021 15:48
pavatex-ecozid-standart-passive-house-1000x600px

На 27.03.2021 ще се проведе еднодневният семинар “Въведение в стандарта Пасивни Къщи”.


В семинарът се разглеждат основните принципи и моменти при проектирането на пасивни сгради, които не трябва да бъдат пренебрегвани. Семинарът е съкратена версия на основния „Курс за Сертифициран Дизайнер на Пасивни Къщи“, като е изключително подходящ за архитекти, инженери и инвеститори, които искат да се запознаят по-детайлно със същността на Стандарта Пасивна Къща.


Курсът се състои от 8 часа лекции, с кратки почивки между тях. В него се разглеждат непрозрачната и прозрачната 
ограждаща конструкия, принудителната вентилация с рекуперация, въздухонепроницаемостта, топлинните мостове, отоплението, охлаждането и икономиката на Пасивната Къща.

За инвеститорите и строителите: Ако сте инвеститор, който иска да строи пасивни сгради, Вие трябва да познавате същината и приемуществата на Пасивната Къща. Този семинар е идеален за Вас, защото Ви запознава с основите на концепцията за Пасивната Къща, без да Ви занимава с конкретни задачи, свързани с проектирането. С получените знания, Вие лесно ще можете да определите компетентността на потенциалните си партньори в проектирането и изпълнението, което ще спомогне за правилния Ви избор, а оттам и до икономия на излишни средства за отстраняване на грешки в проектирането и изпълнението.

За архитектите и инженерите: Ако сте архитект или инженер, който не е решил все още да проектира пасивни сгради, но искате да познавате в детайли една от най-бурно разпространяващите се концепции в строителството в цял свят, този семинар е точно за Вас. Прочетената информация по сайтове и статии, често е откъслечна, непълна и създава грешна представа във Вас, за това какво всъщност е Стандарта Пасивна Къща и какви са неговите приемущества. На този семинар ще добиете цялостна представа за концепцията и ще погледнете с други очи на проектирането на нискоенергийни сгради.

Семинарът ще се проведе по разработени от Пасивна Къща България материали, състоящи се от 350 слайда, базирани на нашия 10-годишен опит със Стандарта за Пасивната Къща.

=> Кликнете тук, за да се регистрирате за еднодневния семинар.

Информация от Светлин Добревски

 
Copyright © 2024 КАБ РК София-град
created by Optimall Solutions