КАБ София´
НОВИНИ | NEWS
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН
ЗА НАС | ABOUT US
РЕГИСТЪР | REGISTER
КАЛКУЛАТОР | CALCULATOR
ДОГОВОРИ | CONTRACTS
ГЛАВНИ АРХИТЕКТИ
КОНТАКТИ | CONTACTS
ВРЪЗКИ | LINKS
 
feed-image RSS FEED
Банер
КАБ София
Регистр. номер в КАБ:
Парола:
Забравена парола? Инструкция

КАБ НАГРАДИ НАЙ-ДОБРИТЕ ДИПЛОМАНТИ НА УАСГ ЗА 2022

Петък, 29 Април 2022 14:23
1

Камарата на архитектите в България (КАБ) отличи най-добрите дипломни проекти от випуск 2022 на Университета по архитектура, строителство и геодезия (УАСГ). Церемонията по дипломиране на студентите по архитектура и урбанизъм се състоя на 28 април в аула “Максима”. Постерите на отличените дипломни проекти са в изложбената зала на УАСГ до 20 май.

1

 

 

 

2

 

5Председателят на Регионална колегия София-град към Камарата на Архитектите в България арх. Васил Василев поздрави дипломантите с думите “От днес вие вече официално сте архитекти и наши колеги. От името на най-голямата регионална колегия на КАБ – София-град, ви поздравям по повод успешното завършване и навлизане в професионалните среди, като ви желая творчески успехи, силен характер, гъвкавост и желание за развитие”.

След тези думи той връчи четири награди за дипломни проекти на Цветелина Стефанова (първа награда), Ивелина Василева (втора награда), Елеонора Димитрова (трета награда) и Христина Апостолова (поощрителна награда).

67

Председателят на КАБ арх. Владимир Милков се обърна към дипломантите с думите “Архитектурната професия е колкото приятна, толкова и трудна, защото носи огромна отговорност към обществото. Като архитекти ние сме длъжни да създаваме красиви и енергоефективни сгради, устойчива и хармонична среда за живот. УАСГ вече е вдигнал летвата високо и вие трябва да продължите да я защитавате в практиката. За да придобиете пълна проектантска правоспособност трябва да работите 4 години на самостоятелна практика или 2 години в проектантско бюро. Моят съвет е да се ориентирате към проектантските бюра, където колегите ще ви дадат много знания и ще придобиете опит”.

12

 
Copyright © 2024 КАБ РК София-град
created by Optimall Solutions